TOP termékek

Fronius Symo Gen24 5kW Plus

Fronius Symo Gen24 5kW Plus
Fronius Symo Gen24 5kW Plus
Az MPP nyomkövetők száma: 2
Max. bemeneti áram (Idc max1 / Idc max2): 25 A / 12.5 A
Max. zárlati áram (MPP1 / MPP2): 37.5 A / 18.75 A
DC bemeneti feszültségtartomány: 80 V - 1,000 V
Névleges kimeneti teljesítmény (AC) (Pac,r): 6,000 W
Max. kimeneti áram: 6,000 VA
Max. hatékonyság: 98.1 %
Európai hatékonyság (ηEU): 97.1 %
Méretek, ma. × sz. × mé.: 594 x 527 x 166 mm
Bővebben
Rendelhető
n: 686 790 Ft / db
br: 872 223 Ft / db
Részletek
A Fronius GEN24 Plus hibrid inverter lehetővé teszi az akkumulátorrendszer használatával történő energetikai önellátást áramellátás, fűtés, hűtés és elektromobilitás terén.
Ez azt jelenti, hogy a Full Back-up funkcióval ellátott Fronius GEN24 Plus olyan szükségáram-megoldást kínál, mely akár 3 fázisú fogyasztók, pl. hőszivattyúk ellátására is képes.
Sőt, a Multi Flow Technology révén a hibrid inverter párhuzamos energiaáramlásokat táplál a rendszerbe, még szükségáram-üzemmód esetén is.

Készen áll a magán energetikai átállásra: a Fronius GEN24 Plus inverterünket használva a magán napelemes rendszer központi elemeként, a háztartások rugalmasan, fenntarthatóan és gazdaságosan termelhetik saját energiájukat.
A hibrid inverter lehetővé teszi az akkumulátorrendszer használatát – a teljes energetikai önellátás érdekében áramellátás, fűtés, hűtés és elektromobilitás terén.
A Fronius GEN24 Plus esetében rendelkezésre áll a „PV Point” beépített alapvető szükségáram-ellátás, vagy kérésre átfogó Full Back-up ellátás is elérhető csatlakoztatott akkumulátorrendszer segítségével.
Az energiaellátásának megbízhatónak kell lennie, ezért biztosít a Fronius GEN24 Plus beépített alapvető szükségáram-funkciót.

A ""PV Point"" egy olyan dugaszoló aljzat, amely szükségárammal látja el a csatlakoztatott eszközöket, amíg van rendelkezésre álló napenergia, vagy elég energia az akkumulátorban.
A „Full Back-up” funkciója áramellátást tartalékol a teljes családi ház számára. Teljesen automatikus, megbízható és még nagy, 3 fázisú fogyasztók, például hőszivattyúk esetén is használható.
Az aktív hűtésnek köszönhetően a Fronius GEN24 Plus nagyobb konfigurációs és telepítési rugalmasságot kínál rögtön a tervezési fázistól kezdve.
Sőt, működés közben alacsonyabb költségeket generál, mivel kevés, illetve semmilyen karbantartást nem igényel.
Mindenekfelett az aktív hűtési rendszer járul hozzá a hosszabb élettartamhoz és a jobb teljesítménynek köszönhető magasabb hozamhoz.

Fronius inverterek konfigurálása mindössze két perc alatt:
A Solar.start megkönnyíti a munkáját.
Gyors és egyszerű üzembe helyezés mindössze három lépésben
Gyors hozzáférés a beállításokhoz és funkciókhoz
Teljes garancia, ha csatlakoztatja az invertert a Fronius Solar.web platformhoz
Kapcsolat hasznos platformokkal (Fronius Solar.web, Solar.SOS stb.)
Adatok
Márka
Fronius
Névleges teljesítmény
5 kW
Fázisok száma
3 fázisú
Funkciók
Hibrid (akkumulátor fogadásra alkalmas), Szigetüzemre alkalmas, Vész eseti áramellátásra alkalmas
Cikkszám
FRG24S5_0P