TOP termékek

Fronius Symo Gen24 6kW Plus

Fronius Symo Gen24 6kW Plus
Fronius Symo Gen24 6kW Plus
Rendelhető
n: 848 400 Ft / db
br: 1 077 468 Ft / db
Részletek

Kiemelkedően magas műszaki tartalom, ventillátoros léghűtés, könnyű telepíthetőség.
Háztartások ideális hibrid invertere 5 év gyártói garanciával ami akár 20 évre is kiterjeszthető.

Az innovatív PV Point először egy olyan vészhelyzeti tápegységet biztosít, amely még azoknak a vevőknek is, akik nem akarnak azonnal megvásárolni az akkumulátort.
Azoknál az ügyfeleknél, akik már rendelkeznek akkumulátorral, a készülék próbált és teljes körű biztonsági mentési megoldást kínál, amely a teljes háztartást vészhelyzeti áramellátással tudja ellátni.
A Fronius GEN24 Plus készülékek ezért ideális megoldást jelentenek a vevői igények teljes skálájára; hogy a rendszer az első naptól kezdve egy akkumulátort kíván-e használni, a Fronius Ohmpilot a PV-energiát használja a meleg víz melegítésére, vagy a PV-rendszert egy otthoni automatizálási csomagba kell integrálni.

A Fronius GEN24 Plus mindig a megfelelő választás lesz - új rendszerek, valamint a meglévő naprendszerek korszerűsítése és bővítése érdekében.
Továbbá az új készülékek a telepítést, az üzembe helyezést és a szervizelést hihetetlenül egyszerűvé teszik, és minden típusú rendszerben használhatók.
A bizonyított Fronius technológiák, mint például a SuperFlex Design, szintén megtalálhatók a Primo és a Symo GEN24 Plus készülékekben, amelyek ideális tárolási megoldásokat kínálnak az egyfázisú és nagy háromfázisú rendszerek számára.
Adatok
Márka
Fronius
Névleges teljesítmény
6 kW
Fázisok száma
3 fázisú
Funkciók
Hibrid (akkumulátor fogadásra alkalmas), Szigetüzemre alkalmas, Vész eseti áramellátásra alkalmas
Cikkszám
FRG24S6_0P