TOP termékek

Go-E Gemini 2.0 11kW

Go-E Gemini 2.0 11kW
Go-E Gemini 2.0 11kW
A go-e Charger megbízható töltést garantál a járműved számára, mivel 2-es típusú aljzattal rendelkezik, amelyhez bármilyen, 2-es típusú töltőkábellel rendelkező autó, illetve olyan adapter csatlakoztatható, amely az 1-es típusról 2-es típusra való váltást lehetővé teszi.
Bővebben
Rendelhető
n: 241 412 Ft / db
br: 306 593 Ft / db
Részletek

Az Új Generációs Wallbox: Intelligens Otthoni és Munkahelyi Elektromos Járművek Töltési Megoldása


Ismerje meg új generációs, helyhez kötött Wallbox töltőállomásunkat, amely a legmodernebb technológiát és megbízhatóságot kínálja elektromos járművek otthoni vagy munkahelyi töltéséhez. Az egyszerű telepítés, intuitív használat és intelligens kényelmi funkciók egyedülálló kombinációját biztosítva ez a kompakt töltőállomás a korszerűség és a felhasználóbarát dizájn mintapéldája.Prémium Minőség és Kényelem Minden Szituációban


A go-e Charger Gemini, a tesztgyőztes go-eCharger HOMEfix 11 kW méltó utódja, továbbra is az ADAC, az ÖAMTC és a Stiftung Warentest által elismert csúcsminőségű wallboxok sorát erősíti. A go-e legújabb modelljeként kínálja az összes bevált funkciót, amelyeket az elődje is nyújtott, így biztosítva, hogy a töltés mindenkor páratlan kényelmet nyújtson.Intelligens és Rugalmas Töltési Lehetőségek


Integrálja a go-e Chargert az otthoni Wi-Fi-hálózatba, és élvezze a kényelmet, amit a távolról történő vezérlés és felügyelet nyújt. Legyen szó bármilyen helyzetről, a töltőállomás értesítéseket küld a töltési állapotról, így mindig naprakész lehet.  • Telepítési Könnyedség: A telepítéshez szükséges minden eszköz, beleértve a fali tartókonzolt, csavarokat és csapokat, valamint a lopásgátló U-elemet, a csomag részét képezik, lehetővé téve a gyors és egyszerű installációt.

  • Okos és Biztonságos Töltés: A statikus terheléselosztás funkcióval azonos áramkörön több töltő is biztonságosan üzemeltethető, elkerülve ezzel a túlterhelést és lehetővé téve a töltőkhöz prioritások beállítását.Maximalizálja Töltési Élményét a go-e Alkalmazással


A go-e alkalmazás ingyenes letöltésével személyre szabhatja a töltési folyamatokat, nyomon követheti és bármikor módosíthatja a töltési állapotot, valamint hozzáférhet számos további intelligens kényelmi és biztonsági beállításhoz.Rideg Tények: A Technológiai Előnyök  • Maximális Töltési Teljesítmény: Két változatban elérhető, 11 kW-os és 22 kW-os, biztosítva a gyors és hatékony töltést.

  • Konfigurálható Töltőáram: Széles skálán állítható 6–32 A között, lehetővé téve a töltési sebesség finomhangolását az alkalmazáson keresztül vagy nyomógombbal.

  • Biztonság és Kényelem: Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, magas szintű biztonságot kínálva az egyenáram-felismeréssel ellátott DC-védőmodullal és RFID hozzáférés-vezérléssel.

  • Fenntarthatóság: Eco mód, statikus terheléselosztás és fotovoltaikus berendezéshez való csatlakoztatási lehetőség a go-e Controller-en keresztül, támogatva a zöld energia használatát.


Adatok
Cikkszám
GOEGEM211