TOP termékek

Go-E átalakító csomag 22kW töltőhöz

Go-E átalakító csomag 22kW töltőhöz
Go-E átalakító csomag 22kW töltőhöz

Rugalmas és megbízható töltési megoldás


Bárhol is járjon, a Go-e Charger Gemini Flex 22 kW adapterkészlettel mindig biztos lehet abban, hogy elektromos járművét hatékonyan és biztonságosan töltheti. Ne hagyja, hogy a töltőinfrastruktúra korlátozza az útjait; válassza a Go-e innovatív és megbízható megoldását!

Bővebben
Raktáron
n: 29 647 Ft / db
br: 37 652 Ft / db
Részletek

A Go-e Charger Gemini Flex 22 kW Adapterkészlet – Az Ön elektromos Aautójának univerzális töltőmegoldása


Fedezze fel a Go-e Charger Gemini Flex 22 kW adapterkészletünket, amelyet kifejezetten azok számára terveztünk, akik nem akarnak kompromisszumot kötni elektromos járművük töltési rugalmasságában. A cikkszám CH-04-07 alatt jegyzett, innovatív készletünkkel biztosíthatja, hogy járművét bárhol és bármikor gyorsan, hatékonyan töltheti.Univerzális kompatibilitás a végtelen mobilitásért


A készlet három, magas minőségű adapterkábelt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a Go-e Charger Gemini Flex 22 kW töltő csatlakoztatását a leggyakrabban használt aljzatokhoz:  • CEE Piros 16 A (háromfázisú áram) – Ideális megoldás gyors töltésre, amely maximalizálja elektromos autójának töltési kapacitását.

  • CEE Kék 16 A (camping csatlakozó) – Tökéletes választás utazás során, biztosítva a kényelmes és megbízható töltést.

  • Háztartási konnektor – Azonnali töltési lehetőség bármely hagyományos otthoni aljzatból, különleges beállítások nélkül.Technikai specifikációk


Minden adapterünk az alábbi kiemelkedő jellemzőkkel rendelkezik, amelyek biztosítják a magas szintű hatékonyságot és biztonságot:  • Töltési kapacitás: Akár 11 kW (400 V, 16 A) a CEE piros adapter esetében, és 3,7 kW (230 V, 16 A) a többi adapternél.

  • Hossz: Minden adapter 30 cm hosszúságú, így elegendő rugalmasságot biztosítanak a különböző töltési környezetekhez.

  • Súly: Könnyű kialakítás (0,45 kg és 0,53 kg), amely nem terheli túlzottan járműve tárolóhelyeit.

  • Víz- és porállóság: IP55 besorolás, ami garantálja az adapterek megbízhatóságát különböző környezeti feltételek mellett.

  • Származási ország: Büszkén gyártva Ausztriában, szigorú minőségi előírások mellett.


Fontos tudnivalók:  • A háztartási konnektorok nem minden esetben képesek 16 A-es töltési áramra. Javasoljuk a 10 A-es töltési mód használatát, amely országtól függően az applikáción keresztül állítható be.

  • Törvényi előírások miatt az adapterkészlet Svájcban és az Egyesült Királyságban a háztartási aljzatok esetében nem használható.

Adatok
Cikkszám
GOEADSET22