TOP termékek

Huawei SUN 2000-17KTL M2 inverter

Huawei SUN 2000-17KTL M2 inverter
Huawei SUN 2000-17KTL M2 inverter
Rendelhető
n: 696 000 Ft / db
br: 883 920 Ft / db
Részletek

A SUN2000-17KTL-M2 HC egy háromfázisú, hálózatra kapcsolt PV-string inverter, amely a PV-stringek által termelt egyenáramot váltakozó áramra alakítja át, és az áramot a villamos hálózatba táplálja.A Huawei SUN2000-17KTL-M2 HC egy háromfázisú inverter, nagyméretű kereskedelmi és közüzemi napenergia-rendszerekhez terveztek.
A Huawei által kifejlesztett SUN2000 invertersorozat része, amely magas hatékonyságáról, megbízhatóságáról és fejlett funkcióiról ismert.

A Huawei SUN2000-17KTL-M2 HC inverter képes a csatlakoztatott akkumulátorokkalegyüttműködve termelt energiát közvetlenül felhasználni, visszatáplálni az elektromos hálózatba, vagy szükség esetén tárolni.
A töltési és kisütési műveleteket az akkumulátor beállításának megfelelően betartva.
Támogatja az RS485-ös kommunikációt az intelligens teljesítménymérők csatlakozásához.
Inverterhez csatlakoztatható Wifi Dongle mellékelve.
Kompatibilis a Huawei új SUN2000L-450W-P2 teljesítményoptimalizálóival.
Kompatibilis a mobilhálózaton keresztüli kommunikációra. (Huawei Smart Dongle 4G)

A SUN2000-17KTL-M2 HC invertert a Huawei fejlett intelligens energiagazdálkodási rendszere működteti, amely biztosítja, hogy az inverter csúcshatékonysággal működik és maximális teljesítményt nyújtson.
Rendelkezik továbbá maximális teljesítménypontkövető (MPPT) rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy az inverter maximális hatékonysággal működjön és a lehető legnagyobb teljesítményt adja le.
A SUN2000-17KTL-M2 HC egy sor biztonsági funkcióval is fel van szerelve, például túlfeszültség- és túláramvédelemmel, ezért biztonságosan és biztonságosan megbízhatóan működést.
Úgy tervezték, hogy megfeleljen a különböző nemzetközi szabványoknak, például a VDE-nek és a CE-nek, hogy garantálja az inverter minőségét és megbízhatóságát.
Nagy megbízhatóságú kialakítással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy magas hőmérsékleten és magas páratartalom mellett is képes működni. Ellenáll a pornak, a sópárának és más zord környezetnek.

Az inverter természetes hűtési technológiával rendelkezik (hűtőborda), amely szabályozza a készülékhőmérsékletet a hagyományos ventilátorok helyett.
A ventilátorok hiánya emeli az inverter biztonságát és csökkenti a korrózió kockázatát az idő múlásával.
A SUN2000-17KTL-M2 HC egyik legfontosabb jellemzője a fejlett felügyeleti és vezérlőrendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a napenergia-rendszerek távoli és valós idejű felügyeletet és kezelést.
Az inverter számos kommunikációs lehetőséget biztosít, többek között WiFi, Ethernet és 4G, és integrálható a Huawei ingyenes felügyeleti (Fusion Solar), amely valós idejű teljesítményadatokat biztosít, és lehetővé teszi a távoli hibaelhárítást."
Adatok
Márka
Huawei
Névleges teljesítmény
17 kW
Fázisok száma
3 fázisú
Funkciók
Szigetüzemre alkalmas, Hibrid (akkumulátor fogadásra alkalmas), Vész eseti áramellátásra alkalmas
Cikkszám
HUSUN2000-17K-M2