TOP termékek

Huawei SUN 2000-36KTL M3 inverter

Huawei SUN 2000-36KTL M3 inverter
Huawei SUN 2000-36KTL M3 inverter
Huawei SUN 2000-36KTL M3 inverter
Huawei SUN 2000-36KTL M3 inverter
Huawei SUN 2000-36KTL M3 inverter
Rendelhető
n: 944 000 Ft / db
br: 1 198 880 Ft / db
Részletek

A Huawei SUN2000-36KTL-M3 egy korszerű napenergia-inverter, maximális hatékonyságot, megbízhatóságot és teljesítményt nyújt a nagy méretű napenergia-berendezésekhez.
Ez az inverter a Huawei fejlett digitális technológiájával készült, így nagy teljesítményű és hatékony megoldás a napenergia kezeléséhez.

Előnyök:
Az inverter a Huawei fejlett MPPT-rendszerét és precíz vezérlőrendszerét használja a napenergia jobb kihasználása, az energiahozam maximalizálása és az energiaköltségek csökkentése érdekében.
A SUN2000-36KTL-M3 robusztus hűtőrendszerrel is fel van szerelve, amely még zord környezetben is stabil teljesítményt biztosít.
IP66 védettséggel készült, ellenáll a pornak, a víznek és a korróziónak, így számos kültéri telepítési helyre alkalmas.
Intuitív kezelőfelület és könnyen használható felügyeleti rendszer valós idejű adatok és elemzések biztosítják az energiatermelésről, lehetővé téve a napelemes rendszerek jobb működését, működését, irányítását és optimalizálását.
Ezzel a felügyeleti rendszerrel a felhasználók könnyen nyomon követhetik a rendszert, elháríthatják a hibákat, és ellenőrizhetik a szükséges beállításokat a rendszer optimalizálása érdekében.

Tartós és megbízható kialakítás hosszú távú teljesítmény biztosítása, minimális karbantartási költségek és maximalizálva a megtérülést.
Kiemelkedő ügyfélszolgálat és műszaki segítség nyújtása támogatja, hogy a termék teljes élettartama alatt a megfelelő minőségű szolgáltatást kapják.
Összességében a Huawei SUN2000-36KTL-M3 egy megbízható és megbízható nagy teljesítményű napelemes inverter, amely tökéletesen alkalmas nagy méretű napenergia-rendszerekhez.
Fejlett technológiája, hatékony kialakítása és felhasználóbarát funkciói révén kiváló választás a napenergia-termelés maximalizálásához és a költségek minimalizálásához.
Kiemelkedő teljesítményével, tartósságával és támogatásával tökéletes választás a megbízható és hatékony napelemes invertert keresők számára.
Adatok
Márka
Huawei
Névleges teljesítmény
36 kW
Fázisok száma
3 fázisú
Funkciók
Hibrid (akkumulátor fogadásra alkalmas), Szigetüzemre alkalmas, Vész eseti áramellátásra alkalmas
Cikkszám
HUSUN2000-36K-M3