TOP termékek

SolarEdge SE9K SetApp

SolarEdge SE9K SetApp
SolarEdge SE9K SetApp
Raktáron
n: 586 698 Ft / db
br: 745 106 Ft / db
Részletek

A SolarEdge SE9K SETAPP Inverter háromfázisú hálózati csatlakozási rendszerekben való működésre készült, így a szokásos nappali fogyasztás a napelemek által szolgáltatott energiát veszi fel energiaforrásként, amikor napsugárzást kap, valamint az éjszakai fogyasztást és a fogyasztást.
Viharos napokon, amikor a panelek kevés napsugárzást kapnak, az áramellátást az elektromos hálózatról veszik.
Nos, a 9 kW-os háromfázisú inverter - SolarEdge SE9K SETAPP energiaigény szerint váltogatja a napelemek és az elektromos hálózat által szolgáltatott energiát, és nincs felkészülve az akkumulátorral való munkavégzésre, hogy mindig legyen függés az elektromos hálózattól.

A 9 kW-os háromfázisú inverter - SolarEdge SE9K SETAPP IP65 védelemmel rendelkezik, így beltéri és kültéri használatra is fel van készítve, bár ha mindkét lehetőség rendelkezésre áll, akkor javasolt olyan beltéri telepítést végezni, ahol nincs érintett páratartalom és szélsőséges hőmérséklet miatt.
Ezt a 9 kW-os háromfázisú invertert - SolarEdge SE9K SETAPP-ot alacsony zajszint jellemzi, mivel nincs külső ventilátora, csak továbbfejlesztett belső ventilátorral rendelkezik, így az invertert kiváló választás lehet lakossági használatra.
Amellett, hogy az előző generációhoz képest kompaktabb, könnyebb és könnyen telepíthető inverterrel kell foglalkozni.
Adatok
Márka
SolarEdge
Névleges teljesítmény
9 kW
Fázisok száma
3 fázisú
Cikkszám
SE9K